O nama i našem timu

O nama i našem timu

GrayRoom Studio je grupa kreativnih i ambicioznih ljudi koja veruje u čuda. Sve što vidite oko sebe, a i ono o čemu možete samo da sanjate, može vizuelno da se predstavi i modeluje. Uz Vaše ideje i našu realizaciju stvara se neraskidiva veza koja dokazuje da u ovoj oblasti granice ne postoje.

NAŠE DELATNOSTI
Vizualizacija za arhitekturu je primarna delatnost GrayRoom Studija. Sa nama uvek dobijate jedinstven i neponovljiv 3D sadržaj. Dodavanjem vizualnih elemenata, promenom atmosfere, svetla i vremenskih uslova otvaramo vrata novim iskustvima, izgledu i osećaju.

IZRADE ENTERIJERA I EKSTERIJERA
Na osnovu dobijenih planova i podataka vršimo izradu 3D modela i vizualizacije enterijera i eksterijera sa uklapanjem u postojeće fotografije ili bez njih. Takođe, radimo projekte svih veličina, kao što su urbanistička rešenja, ptičje perspektive i slično.

ANIMACIJA
Osim 3D modelovanja i vizualizacije (still image) bavimo se i animiranjem različitih sadržaja. Animacije izrađujemo na osnovu Vašeg plana, a možete imati potpuno poverenje i u naše kreativne sposobnosti. Tim čine arhitekte, tako da je dizajn jedan od najbitnijih činilaca svakog projekta. Izrađujemo različite vrste animacije, kao što su flythrough, photo-realistic animation, itd.

PANORAMA I VR
Ako želite da vidite kako će izgledati Vaš projekat pre nego što započnete njegovu gradnju, idealno rešenje je VR ili panorama. Uverite se da li Vam se dopada enterijer ili eksterijer o kome razmišljate, a izradom panoramske fotografije i Cubic mape dobijate mogućnost da izvršite prezentaciju u realnom vremenu kroz bilo koji browser ili kroz VR uređaje, kao što su HTCVive, Google Cardboad, Image stitching, Virtual tour.

ČIME SE JOŠ BAVIMO
Nudimo Vam mogućnost modelovanja različitih elemenata za ArchiViz. Kreiramo low-poly i high-poly 3D modele za real-time modeling i pre-rendering. Profesionalno izrađujemo modele po Vašem planu za bilo koju oblast, uključujući marketing, arhitekturu, obrazovanje i nauku, primenjenu industriju.
Takođe Vam nudimo mogućnost da kroz aplikaciju walk-through (virtualnu realnost) gledate prostorije u realnom vremenu. Možete da se krećete kroz prostoriju i realno sagledate svaki kutak planiranog projekta.
Modeling za igrice:
- UV Layouts
- LOD Model
- LOW Poly Modeling
- 3D Painting